Prizë pa kornizë 1212074

In stock

Përshkrim i produktit

Me mbrojtje të lartë nga kontakti aksidental, terminalet e prizës, 16 A, 250 V~, terminalet e lidhjes sipas IEC 60884-1. Ngjyra: e bardhë e pastër · Kanalet e kabllove përbërës: Një prizë elektrike · Përmbajtja: 1 copë · Modeli: 1 hyrje në 33 ° · Lloji i kanalit kabllor (kategoria): Pajisje me kanale të zhytura…

SKU: MO1212074 Kategoritë: , , Etikata:

Veqoritë

Brendi MODYS
Lloji i prizës I zhytur
Numri i prizave 1
Numri i moduleve 2P+E 2 module
Amperazhi 16A
IP – Treguesi i mbrojtjes nga lëngu dhe pluhuri IP20
Tensioni (Volt) 250 V AC Me Shutter
Me kapak po
Ngjyra bardhë (kryesore)

Main Menu

Prizë pa kornizë 1212074