RAM 7 SB 425136

2.00

In stock

 • Bërë prej plastike
 • Për një pamje klasike, të rregullt
 • Për të mbivendosur shtatë module
 • Për bazat dhe ndërprerësit e serisë Modys
SKU: MO425136 Kategoritë: , Etikata:

RAM 7 SB 425136

Kornizë për fole modulare dhe çelësa Elektro Material Modys mbulon çelësin ose bazat në kllapa për tu dukur estetikisht i këndshëm dhe i rregullt. Përdoret ekskluzivisht për ndërprerësit dhe bazat modulare të serisë Modys. Ajo është bashkangjitur duke shtypur mbajtësin e duhur të modulit.

Informacione mbi produktin:

 • Materiali: plastik
 • Ngjyra: e bardhë
 • Numri i moduleve: 7
 • Pesha neto (kg) 0,025
 • Gjatësia (cm) 20.4
 • Gjerësia (cm) 8
 • Lartësia (cm) 1

Main Menu

RAM 7 SB 425136