Rripa çeliku të galvanizuar

In stock

Përçuesi i sheshtë për aplikim në sistemet e mbrojtjes nga rrufeja dhe tokëzimi (si kabllo përcjellëse dhe element horizontal i tokëzimit), si dhe për barazimin e potencialeve.

Kategoria:

Rrip çeliku i galvanizuar është një nga llojet e rrotullimeve metalike me cilësi të lartë për qëllime të përgjithshme. Prodhimi i një shiriti çeliku rregullon GOST 535-2005 “Të marrësh me qira me cilësi të lartë dhe në formë çeliku me cilësi të zakonshme karbonike. Specifikime të përgjithshme”. Gama është përcaktuar nga GOST 103-2006 “Merrni me qira shirita çeliku të mbështjellë të nxehtë me cilësi të lartë”. Shiriti i galvanizuar është bërë prej çeliku goryacheotsinkovanny me prerje gjatësore të një fletë çeliku dhe dorëzohet në formën e gjireve me peshë nga 50 deri në 60 kg.

Shiriti i galvanizuar (40×4) aplikohet praktikisht në të gjitha industritë. Në sistemakhmolniyezashchita dhe tokëzimi përdoret si përçues vertikal i tokëzimit dhe për të formuar një kontur të tokëzimit, kryen funksionet tokovyvodyashchy dhe tokëzimi.

Falë një shtrese prej zinku, shiriti i çelikut është i qëndrueshëm ndaj ndikimeve korrozioni, ndryshon në shkallë të lartë qëndrueshmërie, ka elasticitet, nuk shpërthen dhe nuk griset.
Në një magazinë mund të specifikoni çmimin e një shiriti, si dhe ekzistencën e tij me telefonat e specifikuar në faqen e internetit.

Main Menu

rripa çeliku të galvanizuar

Rripa çeliku të galvanizuar