Seti Lapsash të Zdrukthëtarëve

0.30

In stock

Lapsat Rexel Blackedge Carpenters janë lapsa të sheshtë drejtkëndëshe, të cilët janë të shkëlqyeshëm për të vizatuar vija të drejta duke përdorur një copë druri ose një skaj tjetër të drejtë për këtë çështje.
Lapsat e zeza kanë një plumb të madh të gjerë dhe janë të përsosur për marangozët dhe marangozët.

Kategoritë: , Etikata:

Only Rexel me cilësi të lartë lapsa zdrukthëtarësh tradicionalë lapsa të klasës së mesme

  • Brendi Rexel
  • Rrip i sheshtë, i zgjatur i trashë
  • Ideale për shënjimin e drurit, fibros etj
  • Me një kokë të fortë që nuk thyhet
  • Madhësitë e lapsave janë:
  • Gjatësia: 180 mm
  • Gjerësia: 12.5 mm
  • Ngjyra e trupit e kuqe

Main Menu

Seti Lapsash të Zdrukthëtarëve