Silikon Akrilik Bul-Fix

In stock

Ngjyra: E bardhë.
Struktura kimike: Polimer akrilik me bazë uji.
Dendësia: 1.62 g/ml.
Temperatura e aplikimit: +5C deri +30C.
Tharja në sipërfaqe: 20-40 min.
Shpejtësia e tharjes: 2 mm/ditë.
Humbja e volumit: % 20- 22.
Fortësia Shore A: 45.
Lëvizshmëria < 15%
Fushat e përdorimit: Mbushja e plasaritjeve dhe zbrazëtirave të vogla në ndërtesa.
Instalimi i mobilieve PVC, druri dhe alumini.
Në fugat e materialeve të ndërtimit.
Veçoritë / Përparësitë E vetme e gatshme për përdorim -Material vulosës i komponentit Ruan fleksibilitetin e tij
Ngjitet mirë me materialet e ndërtimit si betoni, tulla, metal dhe dru.
Mund të lyhet sipër.
Është pa erë.
Paralajmërim: Nuk duhet përdorur në mot me shi.
Koha e ngurtësimit do të jetë më i gjatë në temperatura të ulëta.
Fisheku i hapur duhet të konsumohet menjëherë në kapacitetin e tij të plotë.

Kategoritë: , Etikata:

Silikon Akrilik Bul-Fix

Mund të përdoret në asfalt, çimento, metal, xhami, gur, dru dhe materiale sintetike për çati.
Për aplikim, sipërfaqet duhet të jenë të pastra, pa pluhur ose yndyrë.
Nënshtresa mund të jetë e lagur.
Ngjyra: transparente
tub 280 ml

Main Menu

Silikon Akrilik Bul-Fix