Silikon Apel i Kuq GM 700

In stock

Ngjitës APEL MG700 Mirror Ngjitës ndërtimi 100% silikoni me shërim të shpejtë

• Nuk shkakton korrozion në pasqyra dhe nuk shkakton larmi ngjyrash.
• Bërë nga teknologjia 100% hibride e polimerit. Shërohet shpejt.
• Pa erë gjatë dhe pas kurimit.
• Ngjitje fillestare shumë e mirë dhe kohë e shkurtër shtypjeje.
• Nuk ka humbje të volumit pas shërimit të plotë. Elastike.
• Silikon për temperaturë të lartë

Kategoritë: , Etikata:

Detajet e produktit

Përmasat e produktit : 23,19 x 4,9 x 4,8 cm; 372 gram
Prodhuesi: Mitreapel
Referenca e prodhuesit ‎: GM700

RTV SILIKON PER TEMPER TË LARTË : Është një prodhues dhe izolues i guarnicioneve, silikoni RTV rezistent ndaj nxehtësisë (vullkanizuar në temperaturën e dhomës), i përdorur për qëllime mbylljeje në sistemet e ngrohjes, automobila, automjete të tjera veçanërisht në punimet e vulosjes dhe ngjitjes së komponentëve motorikë.
TENDOSJA FIZIKE: Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe nxehtësisë nga 104ºF deri në 572ºF. Është rezistent deri në 482 ºF kur ekspozohet vazhdimisht dhe deri në 572 ºF kur ekspozohet përkohësisht në nxehtësi.
APLIKIMET E SUGJERUARA: Mund të përdoret lehtësisht në mbylljen e sobave, aplikime ku kërkohet rezistencë e lartë ndaj nxehtësisë si pajisjet e ngrohjes, pompat dhe motorët, oxhaqet, kaldaja me ujë të nxehtë, pajisjet elektrike shtëpiake, linja e ndarjes së kapakut të mbajtësit të pasmë, tigani i transmetimit automatik, gjysmat e kasës dhe mbulesa e brendshme, mbyllja e çelësave të amortizatorit, mbulesa diferenciale, kolektorët, mbyllësit e qosheve të tepsisë së vajit, termostati, tigani i transmisionit, guarnicioni i mbulesës së valvulave, guarnicioni i kapakut të pompës së ujit, kolektori i shkarkimit dhe pikat e lidhjes.
KARAKTERISTIKAT E PRODUKTIT: Është një sistem acetoksi i kuruar dhe kur kurohet mund të vërehet formimi i një copë litari fleksibël silikoni. Ngjitje e shkëlqyer me një gamë të gjerë aplikimesh, reziston ndaj plasaritjeve, tkurrjes dhe migrimit të shkaktuar nga cikli termik, rezistencë ndaj vajit, ujit dhe kimikateve toksike, rezistente ndaj presionit, i bën guarnicionet ajri dhe rezistente ndaj rrjedhjeve në sekonda.
LEHTË PËR PËRDORIM: I papërshkueshëm nga uji, copë litari dhe mbyll në shumicën e sipërfaqeve. Formohet në çdo formë në çast, nuk do të tkurret apo plasaritet, me rezistencë të lartë dhe veti të shpejta shëruese. Është shumë rezistent ndaj tendosjes fizike pas kurimit. Ngjitje dhe fleksibilitet superior.

 

Main Menu

Silikon Apel i Kuq GM 700