Silikon Apel MG 700 i Bardhë

3.90

In stock

Detajet e produktit

Erë e ulët – Kur përdorni këtë ngjitës për pasqyrë për të instaluar pasqyra ose sende të tjera xhami, nuk do të duhet të shqetësoheni për dëmtimin. Ngjitësi ynë i pasqyrës është me VOC të ulët që ju lejon ta përdorni në hapësira të mbyllura.
Pa tretës – Ky ngjitës për pasqyra është pa tretës që mund të dëmtojnë pasqyrat tuaja dhe sipërfaqet e xhamit. Ngjitësi i pasqyrës do ta kurojë shpejt dhe do ta lidh pasqyrën tuaj me sipërfaqen e ndërtimit pa shkaktuar dëme.
Nuk do të tkurret ose plasaritet – ngjitësi ynë i lustrimit për pasqyrat nuk do të pikojë ose nuk do të rrjedhë. Ai ngjitet fort dhe shërohet shpejt. Pasi të lidhet, ngjitësi i pasqyrës nuk do të humbasë vëllimin, nuk plasaritet ose nuk do të shkërmoqet nga sipërfaqja.
E shkëlqyeshme për shumicën e sipërfaqeve – Ky ngjitës i gatshëm për përdorim me një komponent mund të përdoret në shumicën e materialeve të ndërtimit. Ngjitësi për pasqyra është i përshtatshëm për përdorim në aplikime të brendshme dhe të jashtme në një sërë sipërfaqesh.
Shumë elastik – Ngjitësi i pasqyrës nuk do të ndryshojë ngjyrën dhe do t’i rezistojë dridhjeve dhe ndikimeve. Ngjitësi i lustrimit do të lëvizë dhe përkulet duke e mbajtur pasqyrën tuaj të ankoruar në mënyrë të sigurt në vend. Ngjitësja ka një fuqi lidhëse të fortë dhe të qëndrueshme.

Silikon Apel MG 700 i Bardhë

Përmasat e pakos 9,21 x 4,13 x 2,05 inç (23,4 x 10,5 x 5,2 cm); 2,18 paund (0,98 kg)
Prodhuesi Mitreapel
Marka MITREAPEL
Materiali silikoni
Ngjyra e bardhe
Xhami material i përputhshëm
Sasia e paketës së artikullit 1

Main Menu

Silikon Apel MG 700 i Bardhë