Silikon Transparent Apel Beaz

1.95

In stock

Rreth këtij artikulli

Erë e ulët – Nuk do t’ju duhet të përballeni me aromat e forta ose të rrezikshme kimike kur përdorni izoluesin tonë, pasi kjo mbulesë silikoni ka erë të ulët. Është 100% polimer silikoni dhe përfshin tretës dhe aditivë.
I sigurt për jashtë – Kur aplikohet siç duhet, ngjitësi ynë silikoni i mbrojtjes së motit është i përshtatshëm për përdorim në natyrë. Kapaku i silikonit është i papërshkueshëm nga uji dhe i reziston degradimit nga rrezet UV të diellit. Nuk do të zverdhet me kalimin e kohës dhe do të qëndrojë i qëndrueshëm në vend.
Ngjitës fleksibël dhe i fortë – Mbytësi ynë 100% silikoni është i fortë dhe fleksibël. Kur përdoret për të mbyllur boshllëqet dhe për të mbushur të çarat, ngjitësi i pastër silikoni qëndron fort në vend pa tkurrje ose plasaritje.
Lehtë për t’u përdorur dhe pastruar – Ky silikon 100% është i thjeshtë për t’u aplikuar dhe gati për shi në 24-48 orë. Për të përdorur ngjitësin silikoni, do t’ju duhet të shtrëngoni sipërfaqet së bashku ndërsa silikoni i pastër thahet. Hiqni silikonin e tepërt me alkool mineral.
Aplikime të shumta – Për lehtësinë tuaj, silikoni i mbrojtjes së motit mund të përdoret në shumë projekte të ndryshme. Kapaku i silikonit është i përsosur për të mbushur boshllëqet e lavamanit dhe dushit, ose për të mbyllur të çarat rreth dritareve. Mos përdorni silikonin e pastër në pasqyra.

Kategoritë: , Etikata:

Informacioni i produktit

Detaje teknike

Prodhuesi ‎Mitreapel
Numri i pjesës ‎SS700
Pesha e artikullit ‎880 g
Përmasat e paketimit ‎23,7 x 15,49 x 5,51 cm; 880 gram
Numri i modelit të artikullit ‎SS700
Paketa me madhësi 3
Bateritë e përfshira? Nr
Bateritë e nevojshme? Nr

Main Menu

Silikon Transparent Apel Beaz