Skalpel Set 4 Pjes

2.60

In stock

Rreth këtij artikulli

Përmbajtja e produktit: Prerës letre 2 copë. Ngjyra e e kuqe.
Sistemi i bllokimit manual rrit sigurinë duke e mbajtur tehun në vend.
Punime artizanale, regjistrime me scrapbook dhe arte themelore për prerjen e letrës, kartonit dhe fletëve të holla të plastikës.
Mbajtësi i tehut metalik siguron përdorim të sigurt.
Trup plastik për forcë më të lartë dhe material i butë për përdorim të rehatshëm.

Kategoritë: , Etikata:

Informacioni i produktit

Detaje teknike

  • Prodhuesi ‎Jianzhong
  • Materiali plastikë
  • Ngjyra e kuqe
  • Gjatësia 18mm / 10mm
  • Pesha 07gr
  • Pakoja përmban dy skalpel dhe dy set rezervë me prerëse
  • Vendi i Origjinës Kina

Main Menu

Skalpel Set 4 Pjes