Smirdex 510 Brusná role 116 mm x 50 m

0.45

In stock

 • Prodhuesi: Smirdex
 • Marka: Smirdex
 • Smirdex 510 Rrole gërryese 116 mm x 50 m
  është një gërryes i veçantë me cilësi të lartë (seri 510-bardhë) dhe është krijuar për bluarje të thatë të të gjitha llojeve të substrateve dhe llaqeve jo vetëm në industrinë e automobilave, përpunimit të drurit dhe ndërtimit.
 • Smirdex 510 Rrotull gërryese 116 mm x 50 m
 • Kokrrat më të trasha të kësaj serie janë veçanërisht të përshtatshme për lëmimin e stuko dhe për heqjen e veshjeve të vjetra, ato më të imta janë ideale për lëmimin e abetareve, mbushësve dhe bojrave, etj.

Rrotullat gërryese Smirdex 510 janë në dispozicion në zhavorrët e mëposhtëm:

 • P40, P60, P80, P100, P120, P150, P180, P220, P240, P280, P320, P360, P400, P500,
 • Përmasa: 116mm
 • Gjerësia: 71 mm
 • Gjatësia: 25 m në 50 m
Kategoritë: , Etikata:

Smirdex 510 Brusná role 116 mm x 50 m

Main Menu

Smirdex 510 Brusná role 116 mm x 50 m