Sprej i bardhë temp e lartë

2.50

In stock

Përshkrim i produktit

  • Sprej bardhë temp për metal.
  • Përmbytje e shpejtë, koha totale e tharjes është rreth 45 minuta.
  • I përshtatshëm për sipërfaqe të tilla si: metal, dru, qelq, qeramikë, suva, beton etj.
  • Për përdorim të përgjithshëm brenda dhe jashtë. Verniku ka një kapacitet prej 400 ml.
Kategoritë: , , Etikata:

Sprej Ral 1013 400ml

Parametrat

Ngjyra bardhë temp
Prodhuesi Ambro-Sol
Kapaciteti i paketimit 400 ml
Paketimi një sprej
Numri i katalogut të prodhuesit Ral 5012
Gjendja e paketimit Origjinali

Main Menu

Sprej i bardhë temp e lartë