Sprej i bardhë trafik

2.50

In stock

Rreth këtij artikulli

Ngjyra: Mbulesa e skedarit RAL dhe ngjyra me porosi, aroma: karakteristikë e tretësve
Trashësia relative a 20 °C: 0,72 ÷ 0,76 g/ml; Pika e djegies: INF. 0 °C; Logo në pjesën e poshtme të shishes: barkodi, prodhimi i të dhënave, Emri i produktit
‘Presioni: në 20 °C 5,5 +/-1, bar; Presioni: deri në 50 °C 8,0 +/-0,5 bar; Kupa e viskozitetit Ford: 10 deri në 13, Trockenstoffgehalts në rezervuarin e gazit: 15% në 22%
Grit Grindometro: Shkalla e dyshemesë 0 deri në 2 mikron; shkëlqim: 7 deri në 95 shkëlqim (këndi Glanzmesser 60 °)
Dora 10 mm e trashë: 130 mikron; Trashësia 3 duar: 360 mikron; Temperatura e funksionimit: -10 °C deri + 100 °C (forca e nivelit 120 °C).

Kategoritë: , , Etikata:

Detaje teknike

Prodhuesi ‎Ambro-Sol
Pesha e artikullit ‎400 g
Përmasat e produktit ‎6,5 x 6,5 x 20 cm; 570 gram
Madhësia 400 ml
Ngjyra bardhë trafik
Sasia e paketës së artikullit ‎1
Mbulimi ‎5m²
Përdoret në hapsira të ‎brendshme/jashtme

Main Menu

Sprej i bardhë trafik