Tabel Kati P-12

9,69 

Prodhues: Eti-Polam > Switchboard Eti-Polam
Lloj: Switchboards
Material: Plastikë
Metoda e montimit: Montuar me flush
Numri i rreshtave: 1
Mbrojtje: IP40

Thellësia [mm]: 70
Lartësia [mm]: 232
Metoda e montimit: Ngjyra e montuar
me flush: Gjerësia e bardhë [mm]: 283
Materiali i rrethimit: Lloji i kapakun plastik
: Binarët e mbyllur
DIN: Po
numri RAL: 9003 Klasa e

Category: Tag:

Description

Tabel Kati P-12

1 rresht modular switchgear 12mod. ECM12PT 001101011 është një nga aksesorët më popullor të instalimit elektrik. Instalimi i montuar me flush nuk është i komplikuar dhe është për këtë arsye që instaluesit shpesh vendosin për këtë produkt.
Detyra e switchgear është të mbrojë pajisjet modulare të instaluara në të. Është e rekomanduar për të instaluar produktin brenda.
Në ofertën online të dyqanit tonë do të gjeni një switchgear modular 12mod me 1 rresht. EMC12PT 001101011 firmën Eti-Polam.
Kjo garanton cilësi të lartë dhe qëndrueshmëri të produktit të paraqitur, si dhe parametrat e tij të shkëlqyer të performancës. Switchgeari është i bërë nga plastika.
Produkti i përshkruar mund të montohet në muret prej suvatimi.
Dera e switchboard është transparente, e cila ju lejon të kontrolloni gjendjen e aparatit modular.
Brenda produktit do të gjeni një bllok terminalI N+PE dhe një hekurudhë TH mbi të cilën është instaluar aparati.
Në një rresht, në të cilin switchboard-i është i pajisur, është e mundur të montohen deri në 12 module të aparatit.
Prodhuesi siguron mbrojtje IP40.
Dimensionet e switchboard janë si më poshtë: 232 x 283 x 70 mm. 1 rresht modular switchgear 12mod. EMC12PT 001101011 është në dispozicion me porosi postare për copë. Sasia minimale e nevojshme për të përfunduar porosinë është vetëm një pjesë e produktit të paraqitur.