Tabelë për Siguresa 36

19,00 

INFORMACION TEKNIK

  • Mbrojtja nga depërtimi i objekteve të forta më të mëdha se 1 mm; IP 40
  • Mbrojtja kundër goditjet elektrike; klasa II
  • Diapazoni i nxehtësisë gjatë instalimit: ndërmjet -15 ° C- + 60 ° C
  • Rezistenca ndaj zjarrit dhe flakës deri në 650 ° C
  • Mbulesa mund të instalohet nga kthimi 180 ° për hapjen në majtë ose në të djathtë 180 °

 

SKU: KD36 Categories: , Tag:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tabelë për Siguresa 36”