Track Light 30W

90.00

In stock

SKU 1293

Tensioni i hyrjes: AC 220-240V, 50/60Hz

Lumens: 2700Lm

Këndi i rrezes: 24’D

Fuqia: 30W

CRI:> 95

Aktiv/Fikur:> 10,000

Jetëgjatësia: 30,000 orë

Materiali: Alumini

Ngjyra e trupit: E bardhë

Dritë COB Track me cilësi të lartë. Zgjedhje e përkryer për stendat e ekspozitës, baret, ndriçimin komercial dhe rezidencial.

Asnjë rreze ultraviolet ose infra të kuqe. -Pa dridhje.

Plotësisht fleksibël, kompakt dhe i lehtë për t’u instaluar.

– Pa përmbajtje plumbi ose merkuri. Prandaj mjedisi miqësor. – Ofron shkëlqim uniform dhe

tërheqës për çdo mjedis.

– Fillimi i menjëhershëm. 0-100% <1 sekondë.

Vlerësimi i mbrojtjes

IP20

VT-4635

30W, 24 shkallë këndi i shpërndarjes, shk[lqimi 2700 lumen, CRI: >95, jetëgjatësia 30000 orë

Main Menu

Track Light 30W