Kablloja

Kablloja është një lidhëse në mes të dy pajisjeve elektrike, zakonisht me qëllim të përcjellës së rrymës elektrike të intensiteteve të ndryshme apo impulseve të ndryshme me bazë elektrike. Sipas…

Continue Reading Kablloja

Instalimet Elektrike

Lidhja elektrike është një instalim elektrik i kabllove dhe pajisjeve shoqëruese siç janë çelsat, tabelat e shpërndarjes, bazat dhe pajisjet e lehta në një strukturë. Tela është subjekt i standardeve…

Continue Reading Instalimet Elektrike

Llojet e Ndriçimit

Ndriçimi i Përgjithshëm Ndriçimi i Përgjithshëm siguron një zonë me ndriçim të përgjithshëm. E njohur edhe si ndriçimi i ambientit, ndriçimi i përgjithshëm rrezaton një nivel të rehatshëm të shkëlqimit,…

Continue Reading Llojet e Ndriçimit