FURNIZIM & SHITJE

MATERIALE ELEKTRIKE

Shitje me shumicë dhe pakicë, online dhe në objektin tonë te Tranziti në Prizren.

Furnizime, Riparime dhe Mirëmbajtje Elektrike.

punësimDëshironi të jeni pjesë e kompanis sonë? Multi Business Group Shpk kërkon:

  • Dy mjeshtër të elektrikës
  • Dy teknikë të elektrikës
  • Dy punëtorë

Të gjithë të interesuarit mund të na kontaktojnë në:
044 168 954 dhe 049 168 954

Ju mirëpresim

Kabllo të llojeve të ndryshme mund të gjeni te ne

Më shumë se 10 vite

Furnizime & Instalime

Bëjmë furnizime nga kompani të njohura Europiane dhe aziatike.
Instalojmë, riparojmë dhe mirëmbajmë ndriçimet publike dhe ato private.

Koleksion me

Poqa Elektrik

Nga 0,99€

Për instalime elektrike

Kabllo

69.90€

Ndërprerës dhe

Siguresa

Nga 0,95€

Blini Online

blerje të sigurta

NdihmË për klientët