Pyetjet e bëra më shpesh

TRANSPORTI

Cilat metoda të transportit janë në dispozicion?

Transportet kryhen me veturë ose edhe me kamionë nëse kemi të bëjmë me sasi të mëdha.

A bëni transport ndërkombëtarë

Jo aktualisht transportin e bëjmë vetëm në Regjionin e Prizrenit me synim të zgjerimit në të ardhmen e afërt.

Sa kohë duhet për të marrë paketën time?

Përafërsishtë të gjitha transportet i kryejmë brenda javës nga dite kur është bërë porosia.

PAGESA

Cilat metoda pagesash pranohen?

Jan dy mënyra të pagesave që mud ti bëni, duke paguar onlime me anë të xhirollogarisë dhe me para në dorë pas pranimit të produktit.

A është blerja On-Line e Sigurtë?

Aktualisht pagesta bëhen vetëm me kesh pas parnimit të produktit tuaj. Së shpejti dë mundësojmë edhe pagesën online e cila gjithësesi që do të jetë e sigurtë.

Porositë & Kthimet

Si mund të bëj një porosi?

Porositë mund ti bëni duke blerë produktin online ose duke na thirrë direkt në numrat tanë të telefonit.

Si mund ta anuloj ose ndryshoj porosinë time?

Ju mund ta ndryshoni porosinë duke na telefonuar ku na e tregoni arsyen e anulimit ose të ndryshimit të porosis suaj.

A kam nevojë për një llogari për të bërë një porosi?

Nëse porosinë e bëni përmes telefonatës nuk ka nevoj që të krijoni llogari në webfaqe, këtë mund ta bëni vetëm nëse dëshironi ta kryeni pagesën online, pra përmes xhirollogarisë.

Si mund ta përcjellë porosinë time?

Duke lkokuar në menynë "Ndiqe Porosinë" ju munda ta përcillni ate në korë reale.

Si mund të kthej një produkt?

Produktin ju mund ta ktheni nëse produkti kur të vie tek ku nuk është në gjendjen në të cilën do të duje të ishte, pra nëse gjatë transportit ka pësuar ndonjë ndryshim.
Ne jemi këtu për të ndihmuar! Na Kontaktoni

Main Menu