instaluesi i rrymës

Mirëse erdhe te MBG

Kompania MBG ka një histori të suksesshme prej më shumë se një dekade në tregun e instalimeve elektrike. Që nga themelimi në vitin 2010 nga themeluesi Jeton Bytyqi, kompania ka rritur shumë nivelin e saj të kualifikimit dhe shërbimeve që ofron. MBG merret me instalime elektrike të ndryshme, duke përfshirë të gjitha llojet e instalimeve elektrike për shtëpi, zyra, ndërtesa të tjera, ndriçime publike, të rrugëve dhe shesheve. Kompania ofron gjithashtu shërbime të riparimit dhe mirëmbajtjes elektrike, duke siguruar që sistemet elektrike të jenë në gjendje optimale dhe të sigurta për përdoruesit e tyre.

Përveç kësaj, kompania ofron edhe shërbime të ndërtimit të ulët, si punime të mureve, shtëpiza, dhe kujdesin e peisazhit, duke u siguruar që klientët të kenë një eksperiencë të plotë të ndërtimit të shtëpisë nga fillimi deri në fund. Kjo është një tjetër aspekt që ndryshon MBG nga konkurrentët e saj në tregun e instalimeve elektrike.

Sidoqoftë, ajo që bën MBG të veçantë është që ajo gjithashtu ofron një shitore me shumicë dhe pakicë për materialet dhe produktet elektrike. Kjo do të thotë që klientët mund të blejnë produktet e tyre elektrike nga një vend i vetëm, duke u siguruar që ata do të kenë materialet e duhura për instalimet dhe riparimet e tyre elektrike.

Në përgjithësi, MBG është një kompani e besueshme dhe e vlerësuar në tregun e instalimeve elektrike dhe ndërtimeve të ulëta. Me një histori të suksesshme prej më shumë se një dekade, ajo ka arritur të ndërtojë një reputacion të mirë në treg, duke ofruar shërbime të larta dhe produkte cilësore për klientët e saj.

700

Produkte për shitje

3500

Shitje Mujore

300

Blerës Aktivë

200Mijë

Shitjet vjetore bruto

puntori me korpë

Instalime Elektrike

Ne specializuar në instalime elektrike të llojeve të ndryshme, duke përfshirë instalime në ndërtime të reja, rikonfigurime të sistemeve të ekzistueshme dhe riparime të pajisjeve elektrike.

Punët tona përfshijnë montimin dhe lidhjen e rrymës së lartë dhe të ulët, instalimin e sistemeve të ndriçimit dhe të ndërtesave, si dhe mbikëqyrjen e instalimeve dhe vlerësimin e sigurisë së tyre.

Gjithashtu kryejmë instalime të sistemeve të automatizimit të ndërtesave, që mund të përfshijnë pajisje të ndryshme, siç janë termostatët, sensorët, dhe kamera.

Poashtu ofrojmë shërbime të specializuara për të përmbushur kërkesat e klientëve. Kemi ekspertizë në instalimin e sistemeve të energjisë së diellit, sistemeve të sigurisë së ndërtesave dhe instalimeve të inteligjentë të shtëpisë.

Riparime Elektrike

MBG është një kompani profesionale për riparimin elektrik në zonën tuaj. Ne kemi stafin më të mirë të teknikëve të licencuar dhe të trajnuar, të cilët janë në dispozicion për të kryer riparime elektrike në mënyrë efikase dhe të sigurt.

Shërbimet tona përfshijnë riparimin e instalimeve elektrike të shtëpisë, korrigjimin e problemave të kabllimit, instalimin e pajisjeve shtesë dhe shërbimet e përgjithshme të mirëmbajtjes elektrike.

Ne sigurojmë një kohë të shkurtër reagimi dhe prezantojmë zgjidhje të personalizuara për nevojat e secilit klient.

Nëse keni probleme me sistemin tuaj elektrik, na kontaktoni sot dhe ne do të jemi të kënaqur të ndihmojmë.

riparuesi elektrik
mirëmbajtje elektrike

Mirëmbajtje Elektrike

Mirëmbajtja elektrike është shërbimi që ofrohet nga kompania jonë në Kosovë për të siguruar që sistemet dhe pajisjet elektrike të jenë në gjendje optimale të funksionimit.

Ky shërbim përfshin inspektimin dhe vlerësimin e sistemeve elektrike, identifikimin e problemeve dhe riparimin e tyre, si dhe ofrimin e këshillave dhe udhëzimeve për mbajtjen e sistemeve elektrike të sigurta dhe efikase.

Me anë të shërbimit të mirëmbajtjes elektrike të MBG, klietërit tanë mund të kenë besim në sistemet e tyre elektrike dhe të jenë të sigurtë se ato do të jenë në gjendje optimale të funksionimit për një kohë të gjatë.

Ne ofrojmë shërbimin tonë në mënyrë të përkushtuar dhe efikase për të siguruar që klietërit tanë të kenë një përvojë të shkëlqyer të shërbimit të mirëmbajtjes elektrike.

Furnizim & Shitje

Shitoreja jonë është një qendër furnizimi dhe shitjeje e materialit dhe produkteve elektrike. Ne kemi një gamë të gjerë të produkteve elektrike që përfshin kabllot, kontaktorët, bateritë, dritat LED, si dhe pajisje të tjera të nevojshme për instalime elektrike.

Klientët tanë mund të zgjedhin midis produkteve të markave të njohura dhe të cilësisë së garantuar, në varësi të nevojave dhe buxhetit të tyre. Në të njëjtën kohë, ne ofrojmë këshilla dhe ndihmë teknike për të siguruar që klientët të zgjedhin produktet e duhura dhe të bëjnë instalimet e duhura.

Shitja jonë kryhet në një mjedis të sigurt dhe të përshtatshëm, me një ekip të trajnuar dhe të ndershëm të stafit për të ndihmuar klientët. Ne angazhohemi për të ofruar shërbim të shkëlqyer dhe për të ndihmuar klientët tanë të realizojnë qëllimet e tyre të biznesit ose të projekteve personale.

shporta me produkte elektrike

partnerët Tanë

MBG është një kompani që merret me instalime elektrike dhe punon në bashkëpunim me partnerë të ndryshëm. Disa prej këtyre partnereve janë Smarti (Slloveni), Octa Light (Bullgari), Carpal SRL (Itali) Proton Cable (Kosovë), Elektro Stublla (Kosovë) etj.

Përveç partnerëve të renditur, ne gjithashtu punojmë me shumë kompani të tjera për të ofruar shërbime të ndryshme në fushën e instalimeve elektrike.

Ne ndjekim standardet më të larta në industrinë e instalimeve elektrike dhe kemi një ekip të trajnuar dhe të kualifikuar për të kryer projektet me sukses.

Main Menu