Poq Ekonomik 40W

2,00 

  • 6500K
  • Llambë e kursimit të energjisë. Përdor 80% më pak energji elektrike sesa llamba normale.
  • Prodhon 1680 lumene dritë dhe zgjat 8 herë më shumë se llambat standarde të ndezjes.
  • Redukton kostot e mirëmbajtjes.
  • Aplikimet: Shtëpi, Zyra, Dyqane, dyqane, Klube, Restorante, Hotela, Supermarkete.
  • Ruajtes energjie
SKU: KD200 Category: Tag:

Description

Poq Ekonomik

E27
40W
i bardhë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Poq Ekonomik 40W”