Ram 2M SB 425132

0.75

In stock

 • Bërë prej plastike
 • Për një pamje klasike, të rregullt
 • Për të mbivendosur dy module
 • Për bazat dhe ndërprerësit e serisë Modys
SKU: 425132 Kategoritë: , Etikata:

Ram 2M SB 425132

Kornizë për fole modulare dhe çelësa Elektro Material Modys mbulon çelësin ose bazat në kllapa për tu dukur estetikisht i këndshëm dhe i rregullt.
Përdoret ekskluzivisht për ndërprerësit dhe bazat modulare të serisë Modys.
Ajo është bashkangjitur duke shtypur mbajtësin e duhur të modulit.

Informacione mbi produktin:

 • Materiali: plastik
 • Ngjyra: e bardhë
 • Numri i moduleve: 2
 • Pesha: 18 g
 • Pesha neto (kg) 0,018
 • Gjatësia (cm) 8
 • Gjerësia (cm) 8
 • Lartësia (cm) 1

Main Menu

Ram 2M SB 425132