Shirit sinjalizues

In stock

Përshkrim
Empire 500′ e kuqe me printim të zi të përforcuar me shkallë rreziku/kasetë ka mbi 300 lbs. me forcë shqyerjeje dhe nuk do të ulet ose shtrihet në diell ose në erë. Polietileni i përforcuar i thurur kryq është 16 herë më i fortë se shiritat e zakonshëm të barrikadës dhe distancat e gjata midis pikave të lidhjes nuk janë problem për këtë shirit barrikadë.

Specifikimet
Veçoritë

Forca e thyerjes mbi 300 lb, nuk ulet ose shtrihet në diell ose në erë
16 herë më i fortë se shiriti standard i barrikadës për shkak të polietilenit të përforcuar të endur
E përkryer për distanca të gjata midis pikave të lidhjes
Mesazhi dygjuhësh i printimit të kundërt maksimizon mbrojtjen e sigurisë

Specifikimet Ngjyra / Finimi: E kuqe/Zi
Pesha 3.50
Materiali: Polietileni i përforcuar
Sasia e paketimit: 4
Gjatësia e shiritit (ft): 500
Gjerësia (në): 3
Numri i rrëshqitjeve 0
Mbështetja Rrezik Tensioni
Prop Paralajmërim paralajmërues

Ky produkt mund t’ju ekspozojë ndaj një kimikati (ose kimikatesh) që janë të njohura për shtetin e Kalifornisë se shkaktojnë kancer ose dëmtim riprodhues.

Main Menu