Sprej sinjal i verdhë për metal

2.50

In stock

Përshkrim i produktit

  • Sprej sinjal i verdhë për metal.
  • Përmbytje e shpejtë, koha totale e tharjes është rreth 45 minuta.
  • I përshtatshëm për sipërfaqe të tilla si: metal, dru, qelq, qeramikë, suva, beton etj.
  • Për përdorim të përgjithshëm brenda dhe jashtë. Verniku ka një kapacitet prej 400 ml.
Kategoritë: , , Etikata:

Parametrat

Ngjyra sinjal i verdhë
Prodhuesi Ambro-Sol
Kapaciteti i paketimit 400 ml
Paketimi një sprej
Numri i katalogut të prodhuesit Ral 1003
Gjendja e paketimit Origjinali

Main Menu

Sprej sinjal i verdhë për metal