Syze MB Verdhë Zi

1.00

In stock

Syze MB Verdhë Zi
Bërë nga polikarbonat rezistent ndaj goditjeve, ky produkt është projektuar për të mbrojtur sytë nga grimcat fluturuese ose nga rreziqet mekanike që vijnë nga aktivitetet industriale, artizanat, mjediset mjekësore, laboratorët, etj.

Kategoritë: , Etikata:

Syzet mbrojtëse
Karakteristikat:

Para përdorimit:
Lente kundër rrëshqitjes Lente me thellësi të rregullueshme në mbrojtje nga polikarbonati UV 99,9%
Kontrolloni që syzet të jenë në gjendje të mirë:
Nuk ka gërvishtje në lente
Nuk ka fraktura

Gjatë përdorimit:
Sigurohuni që ato të përshtaten rehat në fytyrën tuaj.
Përdorimi i tij tregohet për biosigurinë.
Ato nuk janë të dizajnuara si lente për mosfunksionime vizuale.
Mos e përdorni mbi kokë ose të varur nga qafa ose xhepi i këmishës suaj.
Mos vendosni objekte të rënda sipër syzeve.

Pastrimi:
Shpëlajeni me një solucion deri në 1% detergjent të butë dhe të thatë me një leckë
i butë dhe i thatë mos i lëshoni pushat.
Mos përdorni pastrues gërryes, pa tretës, alkool ose lëngje të tjera
Pastërti që mund të njollosë thjerrëzat.
Ky produkt duhet të ruhet në një kuti, larg nga rrezet e diellit direkte,
larg kimikateve dhe substancave gërryese, në një mjedis të pastër, të thatë dhe
pa pluhur kur nuk përdoret ose gjatë transportit.
Në rrethana normale, syzet mbrojtëse duhet të ofrojnë a
mbrojtje adekuate për 2 ose 3 vjet nga data e prodhimit.

Main Menu

Syze MB Verdhë Zi