Flex Wurth

In stock

Pllakë prerëse ÇELIKU:

Si material bazë përdoret oksidi standard korund – alumini (Al2O3), falë të cilit arrihet cilësi e mirë e prerjes dhe qëndrueshmëri.

Përdorimi:
Prerja e trupave të ngurtë, tubave dhe fletëve metalike.

Kategoritë: , Etikata:

Veqoritë

Diametri 115 mm
Trashësia 1.0 mm
Vrima 22.23 mm
Përbërja çelik

Main Menu