Metër druri 5m

3.30

In stock

Përshkrimi

Prodhuar në Gjermani, nga drurë shtëpiak, të fortë dhe të qëndrueshëm – gjëja e duhur për çdo teknik gjeodete!
Ana 1: Ndarja E, ana 2: ndarja mm, veshje mbrojtëse me cilësi të lartë, kapak goditjeje në të dy skajet
Susta të forta – të bëra prej metali të galvanizuar
Parimi i shërbimit Volmer ka të bëjë me të gjitha veprimet tona

Kategoritë: , Etikata:

Detaje teknike

Materiali Dru
Gjatësia 5 metra
Sasia e paketës së artikullit ‎1
Komponentët e përfshirë metra
Pesha e artikullit ‎120 g

 

Informacion shtesë

ngjyra

Bardhë, Kuq, Portokalltë, Zi

Main Menu