Poq Ekonomik 105W E27

3.00

In stock

Poq Ekonomik 105W E27

Karakteri i produktit:

1. Përdorni standardin E27/B22, është e lehtë të zëvendësoni kokën e dritës me dritën e zakonshme inkandeshente
2. Efikasiteti i dritës është i lartë; fluksi i dritës është 5 herë më shumë se drita inkandeshente në të njëjtën fuqi.
3. Jetëgjatësia është e gjatë. Jetëgjatësia efektive është 5-8 herë sesa ajo e zakonshme në dritat inkandeshente.
4. Konsumi i energjisë është më pak, vetëm 1/5 e drita inkandeshente
5. Rrezatimi i nxehtësisë është më i vogël. Vetëm 1/3 e dritë inkandeshente
6. Pa frekuencë frekuence, pa zhurmë
7. Rrezja e dritës është e butë. Ka ftohtë drita e bardhë, drita e përditshme dhe drita e kuqe ngrohtësisht
8. Dizajni i saj i bukur, kompakt dhe unik i bën produktet të kenë funksionin e dekorim

SKU: KD157 Kategoria: Etikata:

SAIL LIGHTING seri drite llambë-dritë të kontrolluara automatikisht me aktuale është i integruar me dekorimin dhe ndriçimin, i përshtatshëm për restorant, supermarket hoteli, holli i familjes Kala ok, zyra dhe faqe të tilla. Ky produkt karakterizohet nga kursimi i energjisë, efikasiteti i lartë i ndriçimit dhe jetëgjatësia e gjatë. Attn poppy.saillighting@yahoo.com. Isshtë prodhuar në përputhje me standardin e IEC ndërkombëtar.

Main Menu

Poq Ekonomik 105W E27