• Dane Pinceta

  Përshkrim i produktit
  Pincë me hundë të sheshtë çeliku me ngurtësi të veçantë vaji të testuar, me nofulla të gjata me majë të rrumbullakëta, të forta me induksion, me funksion çelësi. Kromuar me mbulesa doreza me 3 përbërës. Gjatësia: 160 mm.

  Dane Pinceta

  9.009.85
 • Dane NWS

  Rreth këtij artikulli

  Materiali Trupi kryesor është bërë nga çeliku CRV me nxehtësi të gjithë trupit të trajtuar me fortësi më të lartë dhe jetëgjatësi më të gjatë shërbimi
  Siguria Të gjitha pincat pas certifikimit GS VDE çdo produkt kaloi testin e izolimit të tensionit të lartë 10000V 100% inspektim i plotë
  Mbërthim i rehatshëm Kapje TPR, rezistente ndaj konsumit. Dizajni i zgjeruar i dorezës e bën kapjen më të rehatshme. Mund të hapet lehtësisht me një dorë të lehtë për t’u përdorur
  Paketim me dizajn të patentuar Paketimi i kutisë plastike të grumbullueshme mund të grumbullohet në shtresa të shumta për ruajtje të lehtë. Mbulesa transparente me etiketa anësore me strukturë të qartë dhe të lehtë për t’u gjetur.

 • Dane Pinceta NWS

  Përshkrim:
  Dane me cilësi profesionale për përdorim intensiv. E farkëtuar në çelik. Doreza të dhëmbëzuara për një kapje të fortë. Qepje me precizion të lartë, e kalitur në 60/64 64 HRC. Doreza të dyfishta ergonomike. Ato tejkalojnë standardet DIN dhe ISO me certifikim DVE. Modeli i kontrolluar në 10,000 V, certifikata për 1,000 V (standard IEC 60900:2012).

 • Dane NWS

  Marka NWS
  Ngjyra Shumëngjyrëshe
  Pesha e artikullit 5,6 ons
  Rreth këtij artikulli

  Përshkrim i produktit

  NWS Seria 69 (160 mm)

  › Shikoni më shumë detaje të produktit
  Shënim: Produktet me priza elektrike janë projektuar për përdorim në SHBA. Prizat dhe voltazhi ndryshojnë ndërkombëtarisht dhe ky produkt mund të kërkojë një përshtatës ose konvertues për përdorim në destinacionin tuaj. Ju lutemi kontrolloni përputhshmërinë përpara se të blini.

 • Dane Prerëse 6 134 49-160 Krom

  Rreth këtij artikulli

  Marka NWS
  Ngjyra Kuq Verdhë Bardhë
  Pesha e artikullit 68g
  Qëllimi për prerje

Main Menu