Dane NWS

In stock

Marka NWS
Ngjyra Shumëngjyrëshe
Pesha e artikullit 5,6 ons
Rreth këtij artikulli

Përshkrim i produktit

NWS Seria 69 (160 mm)

› Shikoni më shumë detaje të produktit
Shënim: Produktet me priza elektrike janë projektuar për përdorim në SHBA. Prizat dhe voltazhi ndryshojnë ndërkombëtarisht dhe ky produkt mund të kërkojë një përshtatës ose konvertues për përdorim në destinacionin tuaj. Ju lutemi kontrolloni përputhshmërinë përpara se të blini.

Kategoritë: , ,

Informacioni i produktit

Detaje teknike

Prodhuesi NWS
Pesha e artikullit ‎560 gr
Përmasat e produktit ‎5,91 x 5,91 x 5,91 inç
Ngjyra Kuq
Sasia e paketës së artikullit ‎1
Numri i pjesëve

Main Menu