Ngjitës Mitre Apel AC 400

In stock

Ngjitës i shpejtë Mitre Apel 400 ml

• Mund të ngjes në sekonda kur përdoret me aktivizuesin ngjitës Mitreapel.
• Lidhje e fortë dhe e qëndrueshme.
• Kohë shumë e shpejtë e kurimit (5 – 12 sekonda).
• Konsumi i ulët. Një pikë e vetme mund të mbajë objekte të rënda.

Kategoritë: , Etikata:

Informacioni i produktit

Detaje teknike

Prodhuesi Mitre Apel
Ngjyra transparente
Marka Mitre Apel
Dimensionet 9 × 6.5 × 19.98 cm
Materiali i përputhshëm Plastikë, Gome, Lëkurë, Metal, Dru
Ngjyra transparente
Vëllimi i produktit 400 mililitra

Main Menu

Ngjitës Mitre Apel AC 400